duminică, 5 mai 2013

am luat lumina cu tableta

     Da oameni buni special pentru Paşte Arhiepiscopia Argeşului a lansat o aplicaţie pe Adroid dedicată rugăciunilor, aceasta vine în completarea setului de programe pentru tablete şi telefoane mobile cum ar fi vopsirea ouălor direct pe ecranul tabletei şi bineînţeles vestita lumânare Candle la care dacă sufli se stinge. Luând în considerare că bisericile sunt supravegheate cu camere iar slujba se transmite chiar şi la sate în direct pe reţelele de cablu locale putem spune că biserica a intrat şi ea în secolul 21.
     Mă aşteptam deja ca anul ăsta lumea să ia lumină direct pe tableta iar slujba să se ţină printr-o teleconferinţă organizată în direct pe Skype însă nu a fost chiar aşa, probabil de aceea mulţi au plecat dezamăgiţi imediat după ce au luat lumină şi au dat check-inul de cuviinţă pe facebook din tinda bisericii folosind Google glasses.
     Nu pot să nu observ însă cum în ultima sută de ani progresul tehnologiei este invers proporţional cu bunul simţ şi omenia predicate şi de către Iisus. Tehnologia este privită în zilele noastre mai mult ca un mijloc de îmbogăţire rapidă decât ca un mod de ai apropia pe oameni. Hristos a înviat!Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu